Ексклюзиви
субота, 10 березня 2018 21:59

Порошенко озвучив цифру, наскільки зросли інвестиції в Україну

Порошенко озвучив цифру, наскільки зросли інвестиції в Україну
Порошенко заявив, що інвестиції в Україну зросли на 21%. Фото: president.gov.ua

Президент озвучив офіційні дані Державної служби статистики за обсягом капітальних інвестицій в країну за минулий рік. Він також підкреслив, що український IT-сектор демонструє значний успіх.

Капітальні інвестиції в Україну в минулому році зросли на 21% проти 18% за 2016 рік. Про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на дані Державної служби статистики.

"За даними Держстату, капітальні інвестиції в Україні за 2017 рік зросли на 21% проти 18% за 2016 рік. Це - свідчення віри інвесторів в Україну", - написав він.

Порошенко також підкреслив, що український IT-сектор демонструє значний успіх.

"За даними венчурного фонду AVentures Capital загальний обсяг інвестицій в українські IТ-компанії в 2017 році склав $265 млн, що в 3,3 рази вище показника 2016 року", - зазначив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "2018 стане роком великих інвестицій" - Порошенко

Зовсім скоро українська газовидобувна галузь може отримати нового іноземного інвестора. Словацька нафтогазова компанія Nafta має намір інвестувати $200 млн у розвідку та видобуток вітчизняного газу. Відповідні заяви були зроблені представниками Nafta та її основного акціонера холдингу EPH під час нещодавного візиту до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко озвучив цифру, наскільки зросли інвестиції в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути