неділя, 21 квітня 2019 20:44

Порошенко обіцяє захистити церкву, Приватбанк і міжнародну коаліцію

Порошенко обіцяє захистити церкву, Приватбанк і міжнародну коаліцію
За Петра Порошенка проголосували 25,3% виборців. Фото: ukrinform.ua

Після інавгурації нового президента Петро Порошенко планує залишитися в політиці і захищати здобутки останніх років.

Про це він сказав на брифінгу у своєму виборчому штабі після оголошення результатів Національного екзит-полу.

"Наша команда буде захищати Православну церкву України від реваншу. Ми не допустимо цього реваншу. Ми зняли ярмо Росії з Православної церкви України - це ще один міцний фундамент нашої державотворчості, нашої духовності. До речі, ми все ще очікуємо вибачень за "термос".

Наша команда буде захищати стабільність фінансово-банківської системи, бо вже очевидно, що з Коломойським планують розрахуватися за підтримку на виборах поверненням Приватбанку. Скасування його націоналізації створить ризики для коштів десятків мільйонів вкладників і спровокує потужну кризу у наших відносинах з міжнародними фінансовими організаціями і, як наслідок, падіння гривні і нову економічну кризу. Ми цього не маємо допустити.

Наша команда буде захищати потужну міжнародну коаліцію, яку ми ці п'ять років створювали на підтримку України... А ще наша команда буде захищати децентралізацію, інклюзивну освіту, нову українську школу, реформу сільської медицини, електронні закупівлі, конкурси при залученні до державної служби, енергетичну незалежність, енергоефективність. А ще наша команда буде захищати все, що зробила за ці п'ять років", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський дав першу обіцянку після екзит-полу

Шоумен Володимир Зеленський переміг у другому турі виборів президента України. Його підтримали 73,2% виборців. За нинішнього главу держави Петра Порошенка проголосували 25,3% громадян.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко обіцяє захистити церкву, Приватбанк і міжнародну коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути