пʼятниця, 29 березня 2019 08:17

Порошенко - Коломойському: Реваншу не буде

Порошенко - Коломойському: Реваншу не буде
Порошенко натякнув, що Зеленський і Тимошенко - кандидати Коломойського. Фото: nk.org.ua

Президент Петро Порошенко назвав телеканал "1+1" інструментом поширення неправди на замовлення бізнесмена Ігоря Коломойського.

Про це йдеться у дописах глави держави у Twitter.

"Мої опоненти протягом останніх тижнів ллють на мене ріки безсоромної брехні. Головним інструментом поширення неправди протягом останніх місяців, як не прикро, став "1+1". Канал перетворився на покірного виконавця політичних замовлень свого власника. Той, хоч і втік за кордон, але на передвиборчій політичній шахівниці ходить одразу кількома фігурами: то Зе, то Ю.

Помста державі – мотив Коломойського. Наприкінці 2016 року уряд,щоб врятувати гроші майже 20 млн клієнтів від махінацій власників, мусив націоналізувати Приватбанк і забезпечив його надійне функціонування. Це стало причиною інформвійни,яку власник "Плюсів" розв'язав проти держави.

Що б про мене нині не говорили залякані Коломойським працівники цього каналу, знайте: нічого спільного з правдою це не має, нічого навіть подібного до чесної журналістики. І мене це не зупинить, реваншу не буде", - наголосив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВВС вибачилася перед Порошенком за "куплену" зустріч із Трампом

23 березня в програмі "Українські сенсації-2019" на каналі "1+1" заявили про те, що Петро Порошенко нібито організовував численні корупційні схеми, а також звинуватили його у вбивстві його власного брата Михайла.

За словами голови фракції БПП Артура Герасимова, Порошенко подає до суду на телеканал "1+1" за дезінформацію.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко - Коломойському: Реваншу не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути