Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2018 10:35

Порошенко ініціював спецзасідання РНБО

Порошенко ініціював спецзасідання РНБО
Фото: facebook.com

Президент Петро Порошенко доручив Раді національної безпеки і оборони провести спеціальне засідання щодо протидії втручанню Росії у вибори.

Про це глава держави повідомив у своєму Facebook.

"Наступного року нас, Україну, і багатьох наших партнерів очікують важливі вибори, які визначатимуть темпи й якість нашого розвитку і взаємодії на середньострокову перспективу. І в Києві, і в Брюсселі, і в Вашингтоні, та й в абсолютній більшості західних столиць немає жодних сумнівів про підготовку Кремлем масштабних втручань у виборчі процеси, щоб зламати небезпечну для агресора європейську єдність та солідарність з Україною, внести розкол у Трансатлантичний альянс та підтримати популістичні, націоналістичні та євроскептичні політичні сили.

Домовились з лідерами ЄС та США тісно координувати наші зусилля та взаємодіяти на всіх рівнях. Доручаю Раді національної безпеки і оборони України передбачити окреме засідання щодо протидії втручання у вибори", - написав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США натякнули, що покарають Кремль за втручання в українські вибори

21 червня міністр закордонних справ Павло Клімкін попередив, що Росія здійснюватиме масштабне втручання у вибори в Україні 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко ініціював спецзасідання РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути