неділя, 08 червня 2014 12:34

Спецтема: Війна на Донбасі

Порошенко і Путін вже сьогодні можуть почати домовлятися по Донбасу

Порошенко і Путін вже сьогодні можуть почати домовлятися по Донбасу
Фото: zn.ua

Переговори новообраного президента України Петра Порошенка з керівником Росії Володимиром Путіним з приводу сепаратизму в східних і південних областях України можуть початися сьогодні, 8 червня.

Про це інформує Цензор НЕТ з посиланням на Лігу.

Нагадаємо, 6 червня Порошенко заявив, що з Володимиром Путіним вдалося домовитися про початок двосторонніх мирних переговорів. Зокрема, український президент чекає скасування рішення Ради Федерації РФ про використання збройних сил РФ на території України і планує спільні з Росією дії щодо закриття кордонів, де йде збройний конфлікт.

"Ми досягли домовленостей про три речі: в Україну приїде російський представник, з яким ми обговоримо перші кроки з мирного врегулювання ситуації і план, в якому передбачається ряд кроків з боку Росії і з боку України. Крім того, ми очікуємо на скасування рішення Ради Федерації РФ про використання збройних сил РФ на території України. А також плануємо спільні дії щодо закриття кордонів на ділянках, де йде збройний конфлікт і постійний перетин українських кордонів диверсантами", - повідомив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Путін вже сьогодні можуть почати домовлятися по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути