Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2015 12:04

Порошенко: "Я не довіряю Путіну і його маріонеткам"

Порошенко: "Я не довіряю Путіну і його маріонеткам"

Президент України Петро Порошенко закликав військовослужбовців Збройних сил України бути в постійній готовності у зв'язку з ризиком відновлення бойових дій на Донбасі.

"Я абсолютно не довіряю (президенту Росії Володимиру - ред.) Путіну, я абсолютно не довіряю його маріонеткам, і я абсолютно не довіряю їхнім обіцянкам. Ми повинні з вами захистити Україну, захистити, якщо комусь прийде в голову, випробувати нашу міць", - сказав президент на зустрічі з командирами середньої ланки ВСУ, які брали участь у АТО.

Порошенко закликав українських військових "у будь-який момент бути готовими до гіршого".

Глава держави поінформував, що в результаті останніх міжнародних переговорів Україні вдалося добитися стабільного перемир'я.

"Ми вийшли на відносно стабільне перемир'я на фронті і шукаємо спосіб, як забезпечити мир. Підкреслюю: як політико-дипломатичним шляхом не тільки забезпечити перемир'я і мир, а й повернути окуповані території Донбасу і Криму в Україну. Гарантією перемир'я та миру може бути лише надійність української оборони", - сказав Порошенко.

Він додав, що українська армія повинна бути готова в будь-який момент дати відсіч агресору.

"Свою політичну справу, забезпечити, щоб український парламент здійснив свій внесок у забезпечення оборони і безпеки держави - ми це зробимо. Але ви - наші військові, повинні бути в готовності і здатні в будь-який момент дати надійну відсіч агресору", - сказав Порошенко.

Президент запевнив, що на сьогоднішній день ЗСУ є одними з найбільш боєздатних армій Європи.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: "Я не довіряю Путіну і його маріонеткам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути