вівторок, 14 червня 2016 13:39

Порошенка просять поновити "діамантового" Корнійця на посаді

Порошенка просять поновити "діамантового" Корнійця на посаді
Фото: tsn.ua

Організація "Спілка офіцерів України" просить президента Петра Порошенка поновити на посаді колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця.

Відповідне звернення у Facebook опублікувала журналіст Христина Бондаренко.

"Агентами впливу РФ розпочата операція з підриву авторитету прокуратури. В операції задіяні громадяни України, органи ЗМІ, що фінансуються системою ФСБ РФ. Основними задачами цих ворогів є підрив авторитету президента України та національних кадрів прокуратури.

Тому агентами впливу була сфабрикована справа на авторитетного та добре підготовленого правового фахівця, що добре знає регіон, старшого радника юстиції, заступника прокурора Київської області Корнійця Олександра Павловича", – йдеться у листі.

Звернення 29 квітня підписав Леонід Лісний - голова Київської обласної Спілки офіцерів України та секретар Національної ради офіцерів.

У травні Адміністрація президента отримала листа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертва "діамантових прокурорів" дала свідчення

Нагадаємо, колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, першого екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та громадянина Валерія Гібаленка затримали на хабарі 5 липня.

Під час обшуків у Шапакіна вилучили 400 тис. дол., у Корнійця - значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова. Обом повідомлено про підозру в хабарництві

Зараз ви читаєте новину «Порошенка просять поновити "діамантового" Корнійця на посаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути