середа, 16 травня 2012 07:38

Популяризація кримського туризму коштуватиме в цьому році 3,6 млн гривень

Популяризація кримського туризму коштуватиме в цьому році 3,6 млн гривень
Фото: tsn.ua

Рада міністрів Криму схвалила порядок використання коштів республіканського бюджету на 2012 рік на заходи в сфері курортів і туризму. Відповідний проект постанови затверджено на засіданні кримського уряду 15 травня.

Як повідомляє прес-служба уряду, згідно з документом, із загальної суми коштів понад 3,6 млн.грн. пропонується направити на популяризацію кримського курорту і продовження курортного сезону. Зокрема, ці кошти підуть на участь Криму в спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, біржах, фестивалях та інших міжнародних заходах, на проведення Днів Криму в регіонах України та зарубіжжя, а також на проведення рекламних турів для представників турбізнесу, промислових підприємств і профспілок, ЗМІ, лікарів з України та зарубіжжя і т.д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туризм в Україні стане невигідним для туроператорів

Також заплановані витрати в обсязі 650 тис. грн. на впровадження науково обгрунтованої системи регулювання, спрямованої на розвиток санаторно-курортного і туристського сектора економіки. Зокрема, мова йде про розробку нових стандартів туристичного, готельного та екскурсійного обслуговування, санаторно-курортного лікування та реабілітації, методики СПА-технологій про проведення інвентаризації та паспортизації об'єктів туристичних маршрутів, розробці та ведення реєстру пляжів, розробці техніко-економічного обгрунтування використання плато гори Ай-Петрі для розвитку зимових видів спорту з проведенням кліматологічних і природоохоронних досліджень.

В цілому на заходи в сфері курортів і туризму передбачено 5 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Популяризація кримського туризму коштуватиме в цьому році 3,6 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути