четвер, 31 березня 2011 12:17

Попов вимагає "голову" Довгого

Попов вимагає "голову" Довгого

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов закликав депутатів Київської міської ради до зміни керівництва і формування нового конструктивного більшості.

Про це він заявив в ході виступу на сьогоднішній сесії Київради.

"Упевнений, що воно можливе тільки за умови вирішення питання про зміну керівництва Київради і формування нового конструктивної більшості", - заявив голова КМДА.

Він розповів, що за період з кінця 2007 року по липень 2010 року в столиці мали місце "багатомільярдні афери з київською землею та комунальною власністю".

"Я впевнений, що значна частина з вас займали послідовну і принципову позицію, всіляко протидіючи незаконним діям окремих осіб", - звернувся Попов до депутатського корпусу.

"Саме до вас я звертаюся зараз і закликаю об'єднати наші зусилля з метою налагодження ефективної співпраці виконавчої влади та депутатського корпусу для реалізації намічених планів і програм", - сказав Попов.

У Київській міськраді 120 депутатів.

У складі Київради 9 фракцій: Блок Черновецького, БЮТ, УДАР, Народна партія, "Громадський актив Києва", Партія регіонів, Блок Катеринчука, "Столичні реформи", "Республіка Київ".

Леонід Черновецький став градоначальником після обрання його мером столиці на загальних виборах навесні 2006 року, а потім був переобраний мером і перезатверджений президентом на посаді голови Київської міськадміністрації в травні 2008 року.

До листопада 2010 року Леонід Черновецький обіймав посаду голови Київської міської державної адміністрації, проте 16 листопада на цю посаду президент України Віктор Янукович призначив Олександра Попова.

Зараз ви читаєте новину «Попов вимагає "голову" Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути