пʼятниця, 24 вересня 2021 12:49

Попередній голова Житомирської ОДА Гундич приєднався до партії "УДАР Віталія Кличка"

Попередній голова Житомирської ОДА Гундич приєднався до партії "УДАР Віталія Кличка"
Ексголова Житомирської ОДА Ігор Гундич офіційно став частиною команди "УДАР Віталія Кличка. Житомирщина"

До "УДАРу" приєднався голова Житомирської обласної державної адміністрації з 2016 по 2019 рів Ігор Гундич. Він став заступником керівника регіональної організації "УДАРу", йдеться на сайті партії.

"Я в Ударі! Сьогодні офіційно став частиною команди "УДАР Віталія Кличка. Житомирщина" як заступник голови організації". "УДАР Віталія Кличка" є активною політичною силою, погляди і принципи якої я поділяю", - зазначив Гундич.

Також він закликав приєднуватись до команди Кличка всіх, хто прагне змін та готовий працювати задля цього.

"Будемо продовжувати рух Кличка та пришвидшувати зміни разом. Адже Київ - у топ-100 міст світу. Ці результати потрібно поширювати для всієї країни. Запрошую до нашої сили людей, які готові працювати і довіряють справам, а не гаслам. Україна буде сильною!", - написав Гундич.

Як повідомлялося, влітку лідер "УДАРу" Віталій Кличко виступив із закликом до місцевих лідерів, громадського сектору, всіх небайдужих та патріотичних людей об'єднатися на платформі "УДАРу", щоб разом зробити Україну сильною європейською державою. На його заклик вже відгукнулися регіональні лідери та представники місцевого самоврядування. Зокрема, до "УДАРу" приєднався мер Чернігова Владислав Атрошенко та очолювана ним партія.

Зараз ви читаєте новину «Попередній голова Житомирської ОДА Гундич приєднався до партії "УДАР Віталія Кличка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути