четвер, 30 травня 2013 21:39

Політолог: європейські політики - як "добрий та злий слідчі"

Політолог: європейські політики - як "добрий та злий слідчі"
Михайло Погребінський Фото: glavcom.ua

Шанси підписати Угоду про асоціацію із Європейським Союзом доволі високі, тому що "це більше в інтересах Європи, аніж в інтересах України". Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребінський.

"Звичайно гарантій немає, але мені видається, що європейські політики, європейські бюрократи - поділили себе на дві групи, так би мовити, добрий та злий слідчі", - наголосив він.

Окрім того, він наголосив: "Одні кажуть, що все нормально і навіть підписують папери, в результаті чого ми очікуємо підписання Угоди про асоціацію з ЄС, але ж гарантій немає".

"Очевидно, що ця тактика обумовлена тим, що якщо буде такий тиск і з боку "злих слідчих", то можна буде добитися додаткових поступок, наприклад звільнити Тимошенко. Така тактика буде тривати до того моменту, доки не підпишуть угоду", - додав політолог.

Політолог переконаний, що "шансів підписати Угоду набагато більше, ніж відмовитись підписати, просто тому, що це більше в інтересах Європи, аніж в інтересах України".

Нагадаємо, голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський заявляє, що на сьогоднішній день немає гарантій підписання Угоди про асоціацію з Україною, оскільки Київ поки не виконав усі необхідні умови.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: європейські політики - як "добрий та злий слідчі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути