Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2013 11:44

Політолог: У президента немає потреби спиратися на Колеснікова і Ахметова

Політолог: У президента немає потреби спиратися на Колеснікова і Ахметова
Андрій Золотарьов. Фото: www.novostimira.com.ua

Зміщення Бориса Колеснікова з посади голови донецької облорганізації Партії регіонів є свідченням, що його політичні "акції" значно зменшилися.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Призначення Колеснікова заступником Азарова по партії не є підвищенням. Якби на це місце прийшла людина з вулиці, то про таке можна було говорити. Зараз багато хто каже про немилість. У президента нині немає потреби спиратися на нього та Ахметова. Він вже має "сім'ю", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодних сумнівів, Угода у Вільнюсі буде підписана - посол України в Литві

За словами експерта, обрання головою облорганізації губернатора Андрія Шишацького свідчить про те, що президент формує команду, із якою піде на вибори у 2015 році.

"Шишацького розглядають, як довірену особу Януковича в Донецьку. На нього зроблена ставка. Чи виправдає її — побачимо із часом. В регіоні Шишацький — ключова особа. Бо кадрово донецький регіон не в кращому стані. Ходить анекдот, що в Донецьку ловлять бомжів та відправляють на керівні посади в інші регіони. Однак область є базовою для Партії регіонів. Якщо там не отримати результат, то в інших його тим більше не буде", - зауважив Золотарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов упевнений, що Янукович не збирається звільняти Тимошенко

"Часу для кадрових експериментів вже не буде, тому ця позиція по призначенню є принциповою. Перед Шишацьким у 2015 році стоятимуть прості задачі — утримати соціально-економічну ситуацію в регіоні, сформувати дієздатну політичну команду та забезпечити результат за будь-яку ціну. Ми побачимо багато провокацій та фальсифікацій", - зазначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: У президента немає потреби спиратися на Колеснікова і Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути