вівторок, 31 грудня 2013 21:54

Політолог розповів, які тенденції чекають на українців в 2014 році

Політолог розповів, які тенденції чекають на українців в 2014 році
Фото: svoboda.org

В наступному році українці стануть свідками трьох тенденцій: передвиборча президентська кампанія, вплив Майдану та складних взаємин з Росією. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив директор Інституту масової інформації Сергій Таран.

Експерт переконаний, що наступний рік буде непростим, а в Україні пануватимуть "три тенденції, свідками чого ми станемо".

"Наступного року основною подією стане початок передвиборчої президентської кампанії. Вона вже по-трохи починається. Друге – це продовження теми Євромайдану, бо він не закінчився. Адже це ще велике питання як він триватиме в 2014, і як він завершиться", - наголосив директор Інституту масової інформації.

Окрім того, за його словами, на Україну чекають непрості стосунки з Росією, оскільки складно передбачити наступні кроки наших сусідів. "Не зрозуміло, про що домовились Віктор Янукович із Володимиром Путіним, і які будуть подальші кроки. Тобто міжнародна тематика теж буде визначальною", - резюмував політолог директор Інституту масової інформації Сергій Таран.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів, які тенденції чекають на українців в 2014 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути