четвер, 14 грудня 2017 19:48

Політолог розповів про проект Вакарчука

Політолог розповів про проект Вакарчука
Вакарчука готують у президенти, каже політолог Олександр Кочетков. Фото: УНІАН

Лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука хочуть зробити кандидатом у президенти. Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

"Вакарчук заявив, що не працює з політтехнологами. Але з ними, зокрема із закордонними, працюють люди його команди. Вони бачать у Славкові президента. Зробили рейтинги, вкид в інформаційне середовище, почалося обговорення. Далі з'явилося звернення — особисто не маю амбіцій. Проглядається думка — якщо суспільство попросить, змушений буду очолити країну. Йде високотехнологічний проект.

Не забуваймо, що олігарх Віктор Пінчук кілька років має проект допомоги талановитій молоді, людям мистецтва. І Вакарчук входить до цієї програми. Якщо зараз скаже про президентські амбіції, проти нього відразу почнеться боротьба з боку Порошенка, критика. Не хоче встявати у політичну бійку. А так: я думки маю, але ще не збираюся, тому не треба мене чіпати", - сказав політолог.

"Святослав має громадське сумління, харизму, але політика — це професія, треба вчитися. Навіть у США людина з Голівуду, яка мріє рятувати світ, спочатку керує штатом, показує свою спроможність роботи з великими людськими колективами", - зауважив експерт.

"Країні потрібен президент із чітким планом реформування всієї системи влади. Те, що запропонував Вакарчук — нагальні, але тактичні рішення. Від нього не почули про місце України у сучасному світі, який стрімко змінюється. По-друге — треба пред'явити команду професіоналів, яка зможе реалізувати такий план. По-третє — лідер повинен бути абсолютно незалежний від великого бізнесу", - сказав Кочетков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук зробив тактичний крок

Вокаліст "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у відеозверненні на каналі YouTube 10 грудня заперечив, що йде у президенти. Натомість він озвучив 10 кроків для політиків з реформування країни.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів про проект Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути