Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2012 13:13

Політолог: "Повторюється практика - максимально наобіцяти"

Політолог: "Повторюється практика  - максимально наобіцяти"

Заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький оцінив діяльність уряду Миколи Азарова як "задовільну".

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві, коментуючи 2 роки роботи Кабінету Міністрів.

"Микола Янович подолав психологічний бар'єр з населенням. Показав необхідність проведення реформ. Уряду вдалось пояснити, що виживання людей лежить на їхніх плечах, тому вони вже не вестимуться на обіцянки влади. Люди починають розуміти, що Радянський Союз закінчується і пострадянський період теж. Держава вже не слуга, але поки і не господар українців", - сказав політолог.

Серед позитивів експерт також відзначив проведення економічного дерегулювання. Серед мінусів, на його думку, є те, що діалог із суспільством розпочався надто пізно.

"Довіри немає. Розпочаті реформи згортаються через вибори, тому знову пішли розмови про 100 грн до пенсії. Повторюється практика - максимально наобіцяти", - зазначив Голобуцький.

Експерт вважає, що прем'єр-міністра Миколу Азарова та його уряд не відправлять у відставку до виборів.

"Якщо його досі не змінили, то до виборів вже міняти не будуть. Його популярність і рейтинг залежатиме від грошей МВФ, від кризи і ціни на газ, але перспективи в уряду є", - додав Голобуцький.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: "Повторюється практика - максимально наобіцяти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути