субота, 08 жовтня 2011 12:15

Політики спекулюють на Дар'ї Степаненко — Іван Плющ

Політики спекулюють на Дар'ї Степаненко — Іван Плющ

Колишній голова Верховної Ради Іван Плющ вважає, що публічне обговорення вчинку студентки Дар'ї Степаненко, яка вдарила квітами міністра Табачника, розколює суспільство.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Дівчинка принесла міністру букет. Первий національний канал збирає шоу, і в ньому участвують два табори: один робить дівчинку подонком, а другий національним героєм. Хвальоний Шустер запитує: "Это экстремистка или не экстремистка?" Чого він взагалі так ставить питання? Шустер, хто тобі дав право?" - риторично запитав політик.

Плющ переконаний, що політики мають перейматися діяльністю міністра Дмитра Табачника, а не реакцією на неї молоді.

"Дівчинка — це наслідок. Причина ж не в ній. Дівчинка була у відчаї. Я навіть не виключаю, що її хтось підбив. У кожного враження своє. Але це не значить, що можна це враження висловлювати на ефірі каналу. На чий млин ми ллємо воду? Ми що, цим суспільство об'єднуємо? - зазначив екс-голова Верховної Ради.

Нагадаємо, що другокурсниця Києво-Могилянської академії на Форумі міністрів освіти Європи вона вдарила квітами міністра Дмитра Табачника.

Зараз ви читаєте новину «Політики спекулюють на Дар'ї Степаненко — Іван Плющ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути