Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2008 15:29

Політики і багатії втікають з країни - значить скоро колапс

Тенденція масового виїзду сімей політиків і багатіїв за кордон стане передвісником скорого колапсу країни.

Таку думку висловив заступник генерального директора Центру політичних та економічних досліджень імені Олександра Разумкова Валерій Чалий сьогодні на прес-конференції.

Нинішню ситуацію в Україні Чалий назвав "вироком політичній еліті".

За його словами, на превеликий жаль, сьогодні той політичний істеблішмент, який претендує на національне і державне лідерство, не демонструє готовності протистояти кризі.

"Адже навіть перед викликами економічної, фінансової, політичної кризи, соціальною напруженістю у політиків немає об"єднуючої позиції. Сьогодні ми спостерігаємо за політичною боротьбою на взаємознищення", - зазначив В.ЧАЛИЙ.

При цьому він наголосив, що політична еліта проявляє турботу про пересічних громадян лише з "популістських і електоральних позицій".

Експерт зауважив, що найхарактернішим показником серйозних негативних наслідків, які можуть настати в країні, є "інтенсивність виїзду сімей багатих людей за кордон". "Так само відбулося в Росії у 1998 році, коли це стало передвісником обвалу економіки", - сказав Чалий.

У зв"язку з цим Чалий порадив простим українцям звертати увагу на тенденцію виїзду за кордон сімей політиків і багатіїв, як індикатора скорого колапсу країни, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Політики і багатії втікають з країни - значить скоро колапс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути