вівторок, 23 червня 2020 11:24

Поліцію не пустили в Раду шукати порушників карантину

Поліцію не пустили в Раду шукати порушників карантину
Як видно, в парламенті не всі дотримуються соціальної дистанції і носіння масок з рукавичками. Фото: Олександр Клименко, iportal.rada.gov.ua

Працівників поліції не пустили до приміщення Верховної Ради, аби вони склали протоколи на народних депутатів, які ігнорують карантинні заходи. Про це сказав нардеп від "Слуги народу", голова Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування Михайло Радуцький.

Радуцький розповів, що 18 червня він особисто підходив до спікера Дмитра Разумкова і просив його викликати поліцію, щоб накласти штрафи.

"На жаль, є якісь речі, що поліція не змогла зайти разом з Держспоживнаглядом до приміщення Верховної Ради. Я вважаю, що це треба виправляти", — сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штраф Зеленському: справу передали до Верховного суду

В Україні за минулу добу виявили 833 нових хворих на коронавірус. Таке зростання кількості інфікованих спостерігається протягом останніх 10 днів, за винятком вихідних, коли проводилося менше тестувань.

Зараз ви читаєте новину «Поліцію не пустили в Раду шукати порушників карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути