Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 12:44

Викрадення людини в Києві стало можливим внаслідок того, що СБУ вийшла з-під впливу парламенту

Викрадення людини в Києві стало можливим внаслідок того, що СБУ вийшла з-під впливу парламенту
Микола Княжицький. Фото: radiosvoboda.org

Викрадення людини серед білого дня в Києві - це наслідок того, що СБУ вийшла з під впливу парламенту.

Про це під час громадського форуму "Чесна розмова із майбутнім парламентом" повідомив кандидат від Об'єднаної опозиції Микола Княжицький.

"У чому цинічність ситуації? Людина йде по центру Києва, де всюди є камери. У правоохоронців є всі відео. Вони повинні розповісти людям, що це за спецоперація, хто її організував і тому подібне. Якщо зникають люди на вулицях, то СБУ повинна пояснити це українцям", - розповів екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" та КПУ не прийшли на "ЧЕСНу розмову із майбутнім парламентом"

Депутат від Партії регіонів, радник президента Юрій Мірошниченко коментувати ситуацію відмовився, адже запевнив, що не є компетентним в цій справі. "Я не можу пояснити цей випадок, хоча, те що сталося — це виклик для України. Безперечно, будуть якісь висновки для громадськості. Я закликаю колег об'єднатися навколо питання національної безпеки", - зазначив Мірошниченко.

Княжицький запевнив, що за дії СБУ відповідає президент України. "Особисто за діяльність СБУ несе відповідальність президент України Віктор Федорович Янукович. Завдяки, так званій, реформі Конституції, а насправді, повернення до старої редакції, силові структури виведено з-під впливу парламенту", - пояснив кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличкові не потрібна опозиція, бо він має президентський рейтинг

Нагадаємо, оголошений у федеральний розшук у Росії учасник "Лівого фронту" Леонід Развозжаєв 19 жовтня був затриманий невідомими в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення людини в Києві стало можливим внаслідок того, що СБУ вийшла з-під впливу парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути