Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2022 15:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк: Час і контекст зустрічі Зеленського з Путіним не визначені

Подоляк: Час і контекст зустрічі Зеленського з Путіним не визначені
За словами Подоляка, відбуваються консультації на рівні робочих підгруп, які готують позиції сторін в юридичному плані. Фото: Офіс президента

Час і контекст зустрічі президента Володимира Зеленського з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним ще не визначені.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі ЗМІ щодо заяв міністра оборони Туреччини про таку зустріч найближчими днями, передає Укрінформ.

"Безперечно, Туреччина, розуміючи, які руйнівні наслідки для Чорноморського регіону несе війна, розв'язана РФ, намагається прискорити вирішення конфлікту. Однак час зустрічі президентів двох країн і контекст зустрічі поки що не визначено", - зазначив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін сказав Ердогану, що бойових дій у Маріуполі вже немає

Він наголосив, що, з одного боку, спостерігається певна інтенсифікація бойових зіткнень на сході України, а також тривають спроби остаточно знищити Маріуполь.

З іншого боку, за словами радника керівника ОП, відбуваються консультації на рівні робочих підгруп, які готують позиції сторін у юридичному плані.

"Як тільки конкретика з'явиться, про це зробимо спеціальне повідомлення", - пообіцяв Подоляк.

Туреччина сподівається, що зустріч Зеленського й Путіна відбудеться найближчими днями. Водночас у процесі підготовки переговорів досі виникають проблемні ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк: Час і контекст зустрічі Зеленського з Путіним не визначені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути