вівторок, 31 липня 2012 18:09

Подолати недовіру людей до політиків буде важко - Балога

Подолати недовіру людей до політиків буде важко - Балога
Віктор Балога закликав однопартійців бути щирими. Фото: obozrevatel.com

Віктор Балога закликав однопартійців бути щирими та чекати на недовіру до них людей.

"Наполегливо закликаю однопартійців, які балотуються у Верховну Раду відкинути найменшу нещирість у діалозі із громадою. Увага до виборця та його інтересів потрібна стати наріжним каменем у кампанії кандидатів від "Єдиного центру", - наголосив він.

Балога наголосив, що ознакою цієї виборчої кампанії буде апатія виборців до політики та повна їхня зневіра.

"Треба чітко усвідомлювати, що виборчі перегони будуть проходити в умовах величезної суспільної апатії, несприйняття політиків та їхніх гасел. Люди розчаровані і зневірені. Низький рівень підтримки діяльності Верховної Ради — це практично вотум недовіри нинішньому депутатському корпусу. Проте, такі настрої значною мірою будуть переноситися і на кандидатів у народні депутати", - підкреслив лідер "Єдиного Центру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карасьов переконаний, що настав час для чесних політиків

Балога додав: "Поширена думка, що всі однакові — і ті, хто вже має депутатський мандат і ті, хто хоче його одержати. Слід бути готовим до того, щоб під час кампанії ми зіштовхнемося зі значним негативом не тільки від прямих конкурентів, а й від виборців. Одним із засобів протидії цьому — у послідовності та незмінності позицій ЄЦ".

Він запевнив - єдиним пріоритетом партії була і залишається Україна.

"Варто підкреслити, що жоден із чинних народних депутатів ЄЦ не голосував за ратифікацію Харківських домовленостей між Україною та Росією. Наші партійці у парламенті не підтримали "мовний" закон, який руйнує українську ідентичність. Більше того, за жодних обставин партія не прийме рішень, які загрожують цілісності і єдності України", - запевнив Балога.

Зараз ви читаєте новину «Подолати недовіру людей до політиків буде важко - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути