пʼятниця, 07 березня 2014 20:22

"Події в Україні - торжество безправ'я і подвійних стандартів" - прес-секретар Путіна

"Події в Україні - торжество безправ'я і подвійних стандартів" - прес-секретар Путіна
Дмитро Пєсков Фото: ukranews.com

Події, що відбуваються в Україні і навколо неї, - торжество безправ'я і подвійних стандартів. Так вважають у Кремлі.

"На превеликий жаль, хоча я впевнений, що говорити про ситуацію на Україні треба без емоцій, абсолютно констаціонно і тверезо - на жаль, я не можу себе утримати від того, щоб не сказати, що в цілому те, що ми бачимо зараз на Україні і навколо неї, - це торжество безправ'я, торжество цинізму і торжество колапсу міжнародного права, і торжество подвійних стандартів", - сказав прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Россия 1".

"Ви абсолютно правильно сказали, що наші західні партнери визнали легітимними тих, хто називає себе зараз керівниками України, незважаючи на те, що ці люди прийшли за підтримки людей, які влаштували силовий переворот - їх поспішили визнати легітимними, наполягають на їх легітимності, при цьому повністю заперечують право будь-кого ще на Україні вживати якісь дії щодо їх розсуд", - зауважив він.

При цьому він підкреслив, що те, що відбувається на Україні, стосується всього народу країни і тих, хто живе на заході, і тих, хто живе на сході.

"Але частині цього народу абсолютно відмовлено в праві на самовизначення, на легітимне рішення, на якісь дії на захист власної гідності і власної безпеки. Дійсно, на жаль, на це закривають очі на Заході і, на превеликий наш жаль, незважаючи на всі спроби нашого президента на його готовність фактично в щоденному режимі роз'яснювати позицію Росії, як і раніше стикаємося зі стіною нерозуміння", - додав Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «"Події в Україні - торжество безправ'я і подвійних стандартів" - прес-секретар Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути