пʼятниця, 19 листопада 2010 09:53

Податковий кодекс: Тягнибок закликає українців до революції

Податковий кодекс: Тягнибок закликає українців до революції

Нинішня влада робить все можливе, щоб знищити зародки середнього класу.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, повідомляє прес-служба партії.

"Середній клас - дрібний і середній бізнес, інтелігенція - це основа будь-якого розвиненого держави. Це не тільки люди, що мають багатий життєвий рівень, але і мають гідність відстоювати свої політичні права, що мають власну позицію. Це люди, яких не купиш на час виборів за 100 гривень або шматок гнилої ковбаси. Тому нинішня влада робить все, щоб знищити ту невелику прошарок самодостатніх українців і остаточно перетворити Україну на країну олігархів і убогості ", - зазначив Тягнибок.

За його словами, нинішню владу може перемогти не окрема частина суспільства, а весь народ, зі зрозумілою політичною програмою, яка не тільки скине нинішню криміналізовану українофобську влада, а й поставить на її місце.

"Відповіддю середнього класу на цей наступ влади повинна стати національна і соціальна революції, адже саме через такі революції відбулося становлення середнього класу практично в усіх європейських країнах, однак для того, щоб зробити революцію, люди, які сьогодні стоять біля Верховної Ради, повинні висувати не виключно вузькі економічні вимоги, а йти з політичною програмою ", - наголосив Тягнибок.

Він також заявив, що перемога підприємців має початися з відставки уряду Азарова-Тігіпка-Табачника, який фізично не здатний захищати інтереси середнього класу та українського народу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Податковий кодекс: Тягнибок закликає українців до революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

160

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути