четвер, 25 листопада 2010 12:44

Податковий кодекс приречений на вето?

Податковий кодекс приречений на вето?

Президент Віктор Янукович не може не накласти вето на Податковий кодекс.

Таку думку висловила у коментарі кореспонденту Gazeta.ua голова комітету захисту підприємництва Оксана Продан.

"Ще два тижні тому ми дивилися, що буде, якщо Янукович не накладе вето. Він не може його не накласти. Тепер главу держави про це просять не тільки малий бізнес, але й усі українці. З нами згодні навіть "регіонали", коли з ними говорити не на публіку", - переконана вона.

Каже, що спочатку тижня триває процес перемовин предстваників підприємців та першого віце-прем'єра Андрія Клюєва. Вона входить до групи, а всього у ній 8 людей. Водночас Продан відмовилася говорити, хто ще веде переговори. Сказала, що не пам'ятає прізвищ.

"Частину питань Клюєв підптримав. Погодився, що в адмініструванні є перегини. Пообіцяв це виправити. Але він не підтримав збереження "спрощенки", - зауважила вона.

За її словами, на зустріч з Януковичем підприємців ще офіційно не запрошували. Вони чекають на нього сьогодні та завтра.

"Спочатку, коли ми були самі, нас цікавило лише адміністрування прибутків та "спрощенка". Тепер до нас приєднуються представники роботодавців, Федерації профспілок Василя Хари, тому ми будемо на цій зустріч обговорювати податок на прибуток, землю та аренду", - розповіла Продан.

Нагадаємо, що 25 листопада підприємці мають намір провести мітинг під Адміністрацією президента з вимогою ветувати Податковий кодекс.

Зараз ви читаєте новину «Податковий кодекс приречений на вето?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути