пʼятниця, 01 липня 2011 16:24

Побитого охоронцем регіонала даішника звільнили через лампочку

Побитого охоронцем регіонала даішника звільнили через лампочку

Старшого сержанта, інспектора ДАІ Олексія Косякова, а також інспектора Сливу, які були причетні до скандалу з нардепом Володимиром Ландиком, звільнили за порушення інструкції несення патрулювання.

Про це повідомила начальник Відділу зв'язків з громадськістю управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

За її словами, в квітні 2011 року міністр МВС України видав наказ про зміну в інструкції з несення служби ДПС ДАІ. Зокрема, згідно з наказом, з червня співробітники ДАІ зобов'язані патрулювати на дорогах державного значення неодмінно з включеними маячками, а також відповідно до карток маршрутного патрулювання, в найбільш аварійно-небезпечних ділянках доріг і так далі.

"На вимогу начальника управління МВС в Луганській області були створені мобільні групи з перевірок несення патрульної служби співробітниками ДАІ. При здійсненні перевірок порядку 10 співробітників ДАІ за порушення інструкцій патрулювання були звільнені від займаних посад. У тому числі інспектори Косяков і Слива. Вони несли службу на дорозі державного значення без включеного маячка. Як вони потім пояснили, в маячку перегоріла лампочка. Однак вони нічого не зробили, щоб ліквідувати несправність. Начальник не прийняв жодних пояснень, зазначені співробітники Державтоінспекції порушили прямий наказ міністерства МВС. Тому наказом від 18 червня Косяков і Слива були звільнені від займаних посад, і переведені на службу в інші підрозділи. На скільки мені відомо, в даний момент вони оформляються в патрульну службу. "Наказ один для всіх", - саме так прокоментував дану ситуацію генерал", - розповіла Тетяна Погукай.

Нагадаємо, 12 березня, співробітники ДАІ Косяков і Слива зупинили автомобіль, в якому знаходився народний депутат України Володимир Ландик. Після інциденту інспектори заявили про те, що охоронець нардепа побив співробітника ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Побитого охоронцем регіонала даішника звільнили через лампочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути