середа, 08 серпня 2012 11:31

"По ряду округів опозиція просто підіграє діючій владі" - Пасічник

"По ряду округів опозиція просто підіграє діючій владі" - Пасічник
За словами Пасічника, якість тих кандидатів, яких виставили по мажоритарці, викликає цілу низку запитань. Фото: Gazeta.ua

Заступник голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергій Пасічник вважає, що кандидатам немає чого запропонувати нашим виборцям.

Про це він сказав на прес-конференції в Черкасах.

"Головний ресурс - це гроші. Нічого нового й цікавого не пропонують. Все стандартно: ми вас завішаємо поліграфією й надаруємо торбів із харчами, - говорить він. - Одну цікаву технологію використовує Ничипоренко в Жашкові - він пробує привезти всіх виборців до себе на екскурсію кінним заводом, який має дуже класний вигляд. Фактично кандидат не їздить по виборцях, а привозить виборців до себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині вже стартували вибори для комуністів, регіоналів та партії Ляшка

На думку Пасічника, простого голосування не буде і ситуацію, яка була на місцевих виборах, коли протягнули значну кількість людей, провладно налаштованих, зараз не вийде реалізувати.

"Але є великий пас із боку опозиції в цьому плані. Якість тих кандидатів, яких виставили по мажоритарці, викликає цілу низку запитань. Не зрозуміло, чому багато потужних діючих політиків опинилося за бортом. Складається таке враження, що по цілому ряду округів опозиція просто підіграє діючій владі, ставлячи молодих перспективних, але непрохідних, кандидатів", - зазначив Пасічник.

Зараз ви читаєте новину «"По ряду округів опозиція просто підіграє діючій владі" - Пасічник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути