неділя, 15 грудня 2013 21:04

По 94-у округу лідирує Бадаєв – екзит-пол

На виборах у Верховну Раду України по округу № 94 (Київська область) лідирує Руслан Бадаєв, за нього проголосували 39,32% виборців.

Про це свідчать результати екзит-пола, проведеного інформаційно-аналітичною групою "Республіка".

Друге місце – у висуванця Радикальної партії Андрія Лозового (28, 31%), третє – у Юрія Кармазіна (22,37%). Четверте і п'яте місце зайняли комуніст Валерій Ткаченко і Віктор Романюк – 2,05% і 1,91% відповідно.

В ході екзит-пола було опитано 2970 респондентів електорального віку, які постійно проживають у Васильківському і Обухівському районах. Опитування проводились методом інтерв'ю на виході з 54 виборчих дільниць (всього 135 дільниць). Похибка вибірки – 2,5%.

За словами ІАГ "Республіка" Анатолія Матвєєва, виборці в основному голосували за Руслана Бадаєва завдяки його програмі розвитку округу (31,2%), наявності у нього необхідних знань і досвіду управління господарством (22,2%).

"Потрібно відмітити, що 99,4% опитаних респондентів повідомили, що не бачили яких-небудь порушень процесу голосування на своїх виборчих дільницях", - відзначив Матвєєв.

Зараз ви читаєте новину «По 94-у округу лідирує Бадаєв – екзит-пол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути