Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2011 16:14

Плівки Мельниченка розбомблять у пух і прах - Москаль

Плівки Мельниченка розбомблять у пух і прах - Москаль

У справи проти колишнього президента Леоніда Кучми немає перспективи.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль.

"Тому що строки давності минули. Отже, Кучма абсолютно нічим не ризикує. Його юридично грамотно підготували. Тому він так себе поводить перед журналістами. Він спокійний. На його обличчі немає хвилювань. Він прекрасно знає, що б хто не говорив, йому нічого не загрожує", - зазначив парламентарій.

Говорячи про докази у справі – плівки Миколи Мельниченка, депутат наголосив, що має бути проведено розслідування з приводу всіх розмов екс-президента.

"Висмикування окремих фактів – це вибірковий підхід. Прокуратура може прийняти плівки, як докази. Але для суду ніякі докази, добуті слідчим, не мають наперед сили. Його внутрішні переконання можуть бути діаметрально протилежними. Тому я б дуже не сподівався на ці плівки. Якщо у Кучми будуть фахові адвокати, вони це розбомблять у пух і прах", - зауважив Москаль.

"Інші матеріали, які не мають відношення до справи Гонгадзе, мають бути виведені в окреме впровадження. По них в повному обсязі має проходити розслідування. Якщо, наприклад, людина скоїла серійні вбивства, ми не можемо розслідувати лише одне з них, а решту лишати поза увагою", - пояснив "нунсівець".

Нагадаємо, перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що фоноскопічна експертиза записів Мельниченка підтверджує, що на плівках є голоси Леоніда Кучми, Юрія Кравченка, Володимира Литвина та Леоніда Деркача.

Зараз ви читаєте новину «Плівки Мельниченка розбомблять у пух і прах - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути