середа, 19 травня 2010 15:40

Племінник Ющенка пішов проти дядька

Племінник Ющенка пішов проти дядька

У Харкові намагається об"єднатися опозиція. Днями обласна організація "Нашої України" увійшла до складу обласного комітету захисту України, повідомляє "Сегодня".

Відповідні документи у понеділок підписав головний нашоукраїнець Харківщини Ярослав Ющенко. Тепер до складу комітету входять ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", Християнсько-демократичний союз, Конгрес українських націоналістів, партія "Реформи і порядок", Народний Рух України та "НУ".

Інтрига полягає в тому, що екс-президент України Віктор Ющенко висловлювався проти вступу "Нашої України" до складу комітету. Що не завадило його племінникові на місцевому рівні не послухатися дядька.

На думку політолога Володимира Нікітіна, подібне рішення обумовлене бажанням Ярослава Ющенка утриматися на плаву і продовжити політичне життя.

"Одна справа сваритися з дядьком-президентом, інша — з дядьком — приватною особою, — пояснює політолог. — Ярослав Петрович у такий спосіб шукає шляхи виживання для своєї партійної організації, яка в Харкові практично припинила своє існування, особливо після виходу з партії Арсена Авакова".

Зараз ви читаєте новину «Племінник Ющенка пішов проти дядька ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути