вівторок, 24 червня 2014 10:45

План Путіна: Або Україна - його, або перестає існувати, як незалежна держава - екс-радник президента РФ

План Путіна: Або Україна - його, або перестає існувати, як незалежна держава - екс-радник президента РФ
Фото: informing.ru

Російський економіст, колишній радник президента РФ Володимира Путіна, один із засновників російського Комітету солідарності з Майданом Андрій Ілларіонов прогнозує, що збройне протистояння вийде за межі Донбасу.

Про це він сказав у коментарі ГОРДОН.

"Мета Путіна залишається незмінною - або Україна стає путінською і йде під управління Кремля, або повинна перестати існувати як сучасне, незалежна держава", - сказав Ілларіонов.

За його словами, приблизно п'ять або шість днів тому Путін прийняв рішення про новий етап в стратегії подальшої дестабілізації України.

"Ці дії можна назвати "Операція "Тліюче торфовище". На територію "ДНР" і "ЛНР" будуть закидатися бойовики і зброя з території Росії. Одночасно пошириться підривна діяльність в тих регіонах України, в яких у квітні-травні підтримки антиукраїнської діяльності серед громадян не виявилося ", - повідомив Ілларіонов.

"Тому зараз випробуваний на Донбасі варіант, але вже на новому рівні і з новими силами буде поширюватися на всі вісім областей так званої Новоросії. Те, що ми бачили вчора в Харкові та Одесі, і вибух газопроводу в Полтавській області, і масовий перехід кордону бойовиками і технікою, і підтягування російських збройних сил до кордону - все це частини нового етапу з підриву суверенітету та незалежності України ", - сказав колишній радник Путіна.

Зараз ви читаєте новину «План Путіна: Або Україна - його, або перестає існувати, як незалежна держава - екс-радник президента РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути