неділя, 02 грудня 2012 23:45

Питанням персонального голосування опозиція хоче ускладнити життя більшості - нардеп

Питанням персонального голосування опозиція хоче ускладнити життя більшості - нардеп
Олег Зарубінський. Фото: novynar.com.ua

Опозиція розуміє, що не набирає більшості і тому педалює питання персонального голосування, аби ускладнити життя більшості.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Олег Зарубінський.

"Ви знаєте, коли ставиться питання про персональне голосування? Коли немає можливості у перспективі мати 226 осіб і таким чином  приймати самостійне рішення. Що тоді з'являється? Виявляється, що якщо представники опозиції, умовно кажучи, будуть мати 180 осіб, то абсолютно байдуже, чи буде  голосувати 180, чи 80 людей. Для них немає жодного це значення, бо вони не можуть прийняти рішення, - наголосив він. - І тоді виникає питання: що треба зробити, щоби ускладнити життя більшості? Треба педалювати це питання (персонального голосування). І  правильно роблять, що педалюють".

Водночас, нардеп підкреслив, що якщо вже опозиція хоче персонального голосування, то має сама ходити на засідання.

"Давайте відверто скажемо, що тоді, коли є персональне голосування, і це є норма Конституції, кожен депутат, незалежно від того, чи він голосуватиме, чи ні, має приходити на засідання парламенту. Бо в 6-му скликанні була цікава ситуація, коли всі обвинувачують Партію регіонів і при цьому з фракції в 100 осіб приходить 15 осіб і вони практично не працюють, з фракції НУНС в 70 осіб фактично приходять 10 і не працюють. Прийдіть і голосуйте "за", "проти", чи "утримався". Тобто, включайтеся в роботу", - звернувся він до представників опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Питанням персонального голосування опозиція хоче ускладнити життя більшості - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути