пʼятниця, 23 травня 2008 08:50

Після Жванії Балога візьметься за Луценка

Народний депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє про підготовку провокацій проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з боку Генпрокуратури й секретаріату президента.

Про це він повідомив на прес-конференції в четвер, повідомляють Українські новини.

"Це тільки політична розправа після виборів, які пройдуть у неділю. Наступним (після депутата Ради Давида Жванії) буде Луценко, проти якого зараз готуються широкомасштабні провокації, порушення кримінальних справ, проведення слідчих дій... з боку Генеральної прокуратури й секретаріату. Це одна банда", - сказав Москаль.

З його слів, позов Генпрокуратури щодо громадянства Жванії є безперспективним. Москаль вважає, що позбавити Жванію українського громадянства сьогодні неможливо.

Москаль також додав, що депутатська група НУНС звернулася до президента із проханням відкликати лист заступника голови секретаріату Ігоря Пукшина до Генпрокуратури щодо питання громадянства Жванії.

Генпрокуратура 20 травня звернулася у Святошинський районний суд із проханням скасувати рішення Радянського районного суду Києва про підтвердження проживання Жванії в Україні протягом 10 років, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Після Жванії Балога візьметься за Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути