неділя, 28 жовтня 2012 09:24

Після закриття дільниць буде оприлюднено результати 5-ти екзит-полів

Після закриття дільниць буде оприлюднено результати 5-ти екзит-полів
О 20.00 результати оприлюднять "Інтер" і ICTV. Фото: tsn.ua

У день парламентських виборів в Україні буде проводитися 5 основних екзит-полів, результати яких будуть оприлюднені одразу після закриття виборчих дільниць - о 20.00.

Фонд "Демократичні ініціативи" ім. І.Кучеріва буде проводити національний екзит-пол спільно з Київським міжнародним інститутом соціології та Центром Разумкова.

Експерти планують опитати 17 тис. респондентів на 400 дільницях. Крім того, свої екзит-поли проведуть соціологічна група "Рейтинг", соціологічна компанія Research & Branding Group, а також "Савік Шустер Студіо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опора" проведе статистичний підрахунок голосів на дільницях

Два українських телеканали - ICTV та "Інтер" - о 20.00 презентують результати "Всеукраїнського телевізійного екзит-полу", проведеного спільно з компаніями TNS та Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS. В рамках цього екзит-полу планується опитати 20 тис. респондентів на 614 виборчих дільницях.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 жотвня в Україні проходять парламентські вибори. Українці мають обрати парламет за змішаною системою.

Зараз ви читаєте новину «Після закриття дільниць буде оприлюднено результати 5-ти екзит-полів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути