вівторок, 09 листопада 2010 20:25

Після Луценка "регіонали" візьмуться за Тимошенко?

Після Луценка "регіонали" візьмуться за Тимошенко?

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не повинен бути винятком із принципу "Закон один для всіх".

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов у вівторок.

"До того ж, він сам його (принцип "Закон один для всіх") неодноразово піднімав на щит. На що ж він тепер ображається?", - зазначив парламентарій.

Лук'янов також висловив думку, що "у кожної людини є свій "момент істини".

"Сьогодні він настає і для дрібного шахрая Луценко. Тому не треба робити з цього якусь піар-акцію", - заявив він.

"Просто потрібно розуміти, що людина ця була нечесною, непорядною і повинна нести відповідальність за дії, що підпадають під ознаки кримінальних злочинів", - підкреслив депутат.

За його словами, спроби притягти сюди "за вуха" політику безперспективні з однієї простої причини - політична сила Луценка в ході будь-яких виборів ніколи не підходила до прохідного бар'єра.

"Їх результати завжди наочно показували те, чим насправді є її "вождь", а саме - нуль без палички. Він ним був і залишається зараз", - пояснив політик.

Коментуючи захист екс-глави МВС з боку представників БЮТ, Лук'янов зазначив, що в цьому немає нічого дивного.

"Тому що Тимошенко розуміє, що ті дії, які здійснювала вона, теж кваліфікуються Кримінальним кодексом як злочини. А значить, рано чи пізно їм може бути дана оцінка компетентними органами", - уточнив він.

"А далі, якщо підтвердиться склад злочину, вона услід за Луценком понесе встановлену КК відповідальність. Так що страх за власну шкуру, а аж ніяк не геройство в захисті інших дрібних шахраїв, рухає зараз Тимошенко, що віддає собі звіт у тому, що черга може дійти і до неї", - вважає Лук'янов.

"Тому і намагається організувати свій захист "на дальніх підступах". І чим активніше вона буде це робити, тим зрозуміліше всім буде, що у неї самої рильце в пуху. В пуху, який просто так збрити не вдасться", - підкреслив депутат-"регіонал".

"Я сподіваюся, що нове керівництво Генпрокуратури, нарешті, проведе повне і об'єктивне розслідування "художеств" Луценко, а остаточну крапку поставить суд", - резюмував Лук'янов.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Після Луценка "регіонали" візьмуться за Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути