понеділок, 08 серпня 2011 20:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Пікетувальникам Лук'янівського СІЗО зачитали рішення суду про заборону акції

Пікетувальникам Лук'янівського СІЗО зачитали рішення суду про заборону акції

Представники державної судової виконавчої служби покинули місце проведення акції на підтримку лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко під Лук'янівським СІЗО.

Як повідомив "Інтерфакс-Україна" прес-секретар "Батьківщини молодої" Андрій Любка, судові виконавці спільно з співробітниками управління з благоустрою Київміськдержадміністрації зачитали протестувальникам рішення Окружного адмінсуду Києва про заборону проведення масових акцій під Лук'янівським СІЗО і Печерським райсудом.

У прес-службі "Батьківщини молодої" відзначили, що юристи об'єднання заявили судовим виконавцям про те, що за законодавством у них є 10 днів на виконання рішення суду. Крім того, в організації нагадали, що в неділю подали апеляцію на рішення суду.

У прес-службі "Батьківщини молодої" також поінформували, що в супроводі двох міліцейських джипів та спецпідрозділу "Беркут" в СІЗО вже заїхав автозак, в якому ймовірно знаходиться Тимошенко.

Разом з тим, до будівлі Печерського районного суду судові виконавці ще не прибули, повідомили агентству в главку столичної міліції. У міліції також підтвердили інформацію про те, що учасникам акції протесту під стінами СІЗО донесли про рішення Окружного адмінсуду.

При цьому в главку відзначили, що поки інформації про затриманих на Хрещатику у понеділок немає.

Як повідомлялося, Окружний адмінсуд Києва заборонив масові акції під Печерським судом і Лук'янівським СІЗО. Рішенням суду було заборонено проводити будь-які акції по всьому периметру вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності, з 7 по 31 серпня, а також на вулиці Дегтярівській, по всьому периметру стаціонарної огорожі Лук'янівського СІЗО - безстроково.

Зараз ви читаєте новину «Пікетувальникам Лук'янівського СІЗО зачитали рішення суду про заборону акції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути