Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2018 18:35

Пікетуйте Москву і Ахметова - офіцер жорстко "проїхався" по мітингу під Радою

Пікетуйте Москву і Ахметова - офіцер жорстко "проїхався" по мітингу під Радою
Шахтарі мали б пікетувати олігарха Ріната Ахметова, а не український парламент, каже офіцер запасу Роман Кулик. Фото: umn

Мітінгувальники під Верховною Радою - афганці і шахтарі - переплутали адресу.

Про це у Facebook написав співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус", офіцер резеру ЗСУ Роман Кулик.

"Афганці й шахтарі на сьогоднішній акції трохи плутають адресата своїх "безапеляційних" вимог.

Перші - учасники колоніальної війни СРСР, які трохи запізнились із качанням прав на квартири й пільги. Тугувато з моральним підґрунтям і кон'юктура давно не та. Агресивно качати гроші з держави, яка зараз і так воює з Москвою, що їх і відправила в Афган - якось не дуже етично.

Качати гроші з України, яка воює з Москвою, що і відправила в Афган - якось не етично

Шахтарі - мали б йти до ДТЕК (власник енергетичної компанії олігарх Рінат Ахметов. - Gazeta.ua), свого рудого бро і любих мажоритарників, які всі посприяли російській агресії на Донбасі, - в першу чергу. А не під "проводом" Волинця, Капліна і Власенка робити масовку під парламентом, приводити на акцію бухих членів профспілок, кидатись на поліцію і щось там горлати про штурми парламенту.

Мітингувати за дотування своїх працедавців - який "хитрий" лобізм. Якщо там був хтось із адекватних атовців/чорнобильців/афганів - не соромно бути інструментом в руках Капліна? А контингент, який хоче прирівняння до статусу УБД - контракт із ЗСУ в руки (і це взагалі хто? Афганці мають такий же статус, як і УБД російсько-української війни, що вони ще хочуть саме у контексті "прирівняння"?).

Бо зрозуміло, коли покалічених під час Революції гідності прирівнюють до УБД, це логічно. А коли ветерани МВС і афганці хочуть прирівняння пільг і статусу УБД - це взагалі про що? Якщо цю вимогу обстоюють "ветерани силових структур" типу служивших у міліції/ЗСУ і т.д. ДО ВІЙНИ - то їх дружно слід слати нахр*н з такими заявками", - пише Кулик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В урядовому кварталі ускладнений рух

У вівторок, 19 червня, під Верховною Радою сталися сутички між правоохоронцями і ветеранами-афганцями. Ті вимагали збереження своїх пільг.

У протистоянні постраждали 8 поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «Пікетуйте Москву і Ахметова - офіцер жорстко "проїхався" по мітингу під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути