понеділок, 29 листопада 2010 13:11

Підприємці не прийшли на заплановану зустріч з Азаровим

Підприємці не прийшли на заплановану зустріч з Азаровим

Підприємці, які виступають проти Податкового кодексу, відмовилися зустрічатися з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Про це журналістам повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко, пише Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що на 12:00 планувалася зустріч Азарова з підприємцями, які входять до складу спільної робочої групи з представниками уряду, проте на зустріч підприємці не прийшли.

При цьому Лук'яненко підкреслив, що діалог не переривається, уряд готовий до подальшого обговорення Податкового кодексу з підприємцями.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Громадський рух "Відсіч", що виступає співорганізатором антиподаткової акції, станом на 12:00 на Майдані Незалежності в Києві перебувають близько 7-10 тисяч підприємців.

У русі наголосили, що повторюється ситуація з попередніми акціями, коли міліція не допускає мітингувальників до Києва, перешкоджаючи їх проїзду. Співорганізатори також зазначили, що останнім часом побільшало проблем з придбанням квитків на поїзди.

Нагадаємо, 18 листопада Верховна Рада прийняла Податковий кодекс.

Прийняття парламентом цього документа супроводжувалося багатотисячними протестними акціями підприємців не тільки в Києві, а й у низці інших регіонів.

27 листопада президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров відвідали наметове містечко, розбите підприємцями, які виступають проти Податкового кодексу.

Під час спілкування з ними Янукович назвав великою ймовірність ветування кодексу і доручив Азарову розібратися з претензіями підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці не прийшли на заплановану зустріч з Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути