неділя, 08 квітня 2012 18:11

Під приводом соцопитування в Черкасах агітують за Королевську

Уже кілька днів по Черкасах ходять люди, які представляються соціологічною службою й під приводом соцопитування агітують за Наталію Королевську та її політичну силу.

"До мене підійшла дівчина, запитала за кого я буду голосувати, – розповідає Gazeta.ua 50-річний черкасець Сергій Руденко. – Кажу їй, що за Тимошенко. Потім питає, а за якого нового, молодого політика. Сказав, що за Кличка. Вона ж тоді давай агітувати за Королевську, поки я не відповів їй, що за неї ніколи не голосуватиму. Дивно, але після цього дівчина розвернулася й пішла геть. Навіть не поставила ніяких відміток в опитувальнику".

Такі "опитувачі" громадської думки вже кілька днів працюють групами по двоє по всьому місту. Їх бачили на площі біля залізничного вокзалу, на центральній площі, на Дружбі народів, біля вул. Паризької Комуни, Сєдова тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська планує на виборах взяти 300 мандатів для опозиції

На площі біля залізничного вокзалу також працює двоє чоловіків. Одному на вигляд 45 років, іншому 20. Підходять і ставлять 4 запитання. Перше – "Якби вибори до парламенту проходили завтра, то за кого б ви проголосували?". При цьому пропонують 6 варіантів відповіді: Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко, Віктор Янукович, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Наталія Королевська.

Наступні три запитання від псевдо-опитувачів звучали так: "Як ви вважаєте, чи потрібні Україні нові лідери?", "Чи чули ви про те, що Наталія Королевська очолила нову партію "Україна Вперед"?, і "Чи знаєте ви, що Наталія Королевська виступає за відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська і Ляшко гратимуть на відбирання голосів - Березовець

Представляються членами Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Українське молодіжне інформаційне агентство".

"Нам сказали, що це від партії Королевської, вона це все організувала, – розповідає Gazeta.ua один із опитувачів. – Але оскільки агітація ще заборонена, то ми під таким приводом це робимо. Нам, взагалі-то, результати цього голосування не потрібні. Головне наше завдання – донести інформацію про Королевську до людей".

За словами чоловіка, їх організовує Київ, але планується відкритися осередок і в Черкасах. Загалом їм треба відпрацювати 5 робочих днів. Каже, що за кожен день платять по 60 грн. за 5 годин, і розраховуються щодня.

Зараз ви читаєте новину «Під приводом соцопитування в Черкасах агітують за Королевську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути