Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 15:55

Під офісами Портнова і Коломойського журналісти помітили одні й ті ж авто

Під офісами Портнова і Коломойського журналісти помітили одні й ті ж авто
Журналісти нагадали, що Андрій Портнов дружить із олігархом Коломойським ще з початку 2000-х. Фото: 5 канал

Журналісти програми "Спостерігач" на "5 каналі" зафіксували одні й ті ж самі автівки біля офісу олігарха Ігоря Коломойського та заступника глави АП часів Януковича Андрія Портнова.

Як з'ясували журналісти, автомобіль Mercedes Maybach зареєстровано на Пономаренко Валентину Станіславівну – вона володіє компанією "Бізнес-ініціатива 2004", пов'язаною з газовим бізнесом. Другий автомобіль – Toyota Prado – зареєстований на зятя пані Валентини Стаковиченка Ігоря, який працює адвокатом на фірмі тещі, повідомляє "Спостерігач". Цими автівками користується сам чиновник режиму Януковича Андрій Портнов, припускають журналісти.

Також "Спостерігач" нагадав, що Андрій Портнов дружить із олігархом Коломойським ще з початку 2000-х років, при чому їхня співпраця триває і нині. Відомо, що через заяви Портнова правоохоронці порушили десятки справ щодо ексчиновників, а про хід розслідування він демонстративно повідомляє навіть швидше, ніж пресслужба ДБР.

Зараз ви читаєте новину «Під офісами Портнова і Коломойського журналісти помітили одні й ті ж авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути