Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2019 12:27

Під Конституційним судом побилися "свободівці", Нацкорпус і БПП
4

Фото: hromadske.ua

Біля Конституційного суду сталася бійка між активістами ВО "Свобода" та партії "Нацкорпус" з одного боку та представниками "БПП "Солідарність" - з іншого.

Силове протистояння виникло після того, як "свободівці" почали звинувачувати, зокрема, чинного президента Петра Порошенка в низці невдач на фронті - у втратах українських військових під час Іловайського котла та під час оборони Дебальцевого, у корупції в армії, а також ставити йому в провину скасування КС норми про незаконне збагачення, пише "Інтерфакс-Україна"

У відповідь активісти БПП почали скандувати "Ганьба!", після цього сталася коротка бійка, яку оперативно припинили правоохоронці.

Наразі обидва табори мітингувальників розділені кордонами бійців Національної гвардії та Нацполіції. Одна сторона скандує "Конституція не позеленіє", їхні опоненти скандують "Свинарчуків Порошенка - за ґрати".

Інформації про постраждалих унаслідок інциденту поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Порошенко міг узурпувати владу. Але не хотів цього" - Карпунцов

Голові Конституційного суду України Станіславу Шевчуку відмовили у візі в Сполучені Штати Америки. Шевчук лишився американської візи через скасування статті про незаконне збагачення.

Зараз ви читаєте новину «Під Конституційним судом побилися "свободівці", Нацкорпус і БПП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути