четвер, 01 серпня 2013 12:45

Під Апеляційним судом зібрався масовий мітинг на підтримку Павліченків

Під Апеляційним судом зібрався масовий мітинг на підтримку Павліченків
Фото: pride.at.ua

Акція протесту на підтримку батька та сина Павличенків триває під стінами Апеляційного суду.

Близько 300 прихильників батька та сина Дмитра та Сергія Павліченків прийшли висловити свою підтримку підсудним, повідомляє 5 канал.

Серед них - представники "Свободи" і футбольні  фанати. Акції протесту вони влаштовують від початку процесу. В ці хвилини в Апеляційному суді тривають дебати. На попередньому засіданні оприлюднили результати експертизи. Вона визначила – Сергій та Дмитро Павліченки отримали ножові поранення під час конфлікту із загиблим. Натомість, обвинувачені запевняють, що наявність ран – збіг, не пов'язаний із вбивством судді Шевченківського району столиці. В об'єктивність експертизи не вірять і захисники.

Нагадаємо, що 23 липня Апеляційний суд міста Києва закінчив судове слідство у розгляді скарги Дмитра та Сергія Павліченків, засуджених за вбивство судді Сергія Зубкова.

До затримання Сергій Павліченко належав до угрупування вболівальників київського "Динамо", які тепер регулярно проводять акції на підтримку Павличенків у Києві та інших містах України.

Суддю Шевченківського районного суду міста Києва Сергія Зубкова вбили у під'їзді власного будинку 21 березня 2011 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед захисників сім'ї Павличенків футбольних фанатів не більше 40% - організатор

За кілька днів за підозрою у скоєнні цього злочину затримали Дмитра та Сергія Павліченків, які, за версією слідства, були "незадоволеними та ображеними" деякими рішеннями Сергія Зубкова стосовно квартири у центрі Києва, яка належала їм.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд міста Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув'язнення, а Сергія Павліченка – до 13-и років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Під Апеляційним судом зібрався масовий мітинг на підтримку Павліченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути