вівторок, 03 грудня 2013 13:23

Перший віце-спікер Криму назвав мітингувальників Євромайдану непотребом

Перший віце-спікер Криму назвав мітингувальників Євромайдану непотребом
Фото: rada.crimea.ua

Українців, які мітингують у Києві, у Верховній Раді АРК обізвали непотребом. Зокрема, таким словом людей на київському Майдані обізвав перший віце-спікер кримського парламенту Сергій Донич в ході сьогоднішнього засідання Президії ВР АРК.

"Люди, які сьогодні стоять на Грушевського, на Майдані - це далеко не вся країна, не всі українці. Це непотріб, який, якщо спробує ще прийти в Крим, отримає гідну відсіч", - сказав він.

Гасла мітингувальників на Майдані віце-спікер й зовсім назвав фашистськими.

"Сьогодні заблокована вулиця Грушевського в Києві та неофашиствуючі молодики скандують промови фашистського характеру, які використовувалися в армії УПА і очолює все це модератор, один з відомих політичних в'язнів, так званих, екс-міністр МВС України", - сказав Донич.

Зазначимо, що сьогодні Президія ВР АРК знову зібралася на засідання, щоб обговорити політичну ситуацію в країні. В ході засідання було прийнято звернення до голови ВР України Володимира Рибака з проханням не розганяти Кабмін, як того вимагають мітингувальники Євромайдану, а також звернулися до міністра освіти і науки України Дмитра Табачника і закликали його не допустити зриву навчального процесу через події у країні.

Зараз ви читаєте новину «Перший віце-спікер Криму назвав мітингувальників Євромайдану непотребом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути