вівторок, 15 січня 2008 12:34

Перші знімки Валентини Семенюк з нареченим (ФОТО)

 
Обранцем 50-річної найвідомішої соціалістки України Валентини Семенюк став київський бізнесмен Віталій Самсоненко, який вважається одним з власників "Страхового будинку "Самсон". З його ім"ям також зв"язують діяльність таких фірм, як "Лідер-Кредит" і "Експрес-Кредит", які займаються страхуванням і наданням кредитів.

В понеділок увечері вони разом вибирали нареченій чоботи для святкування. Віталій підтримував Валентину Петрівну за руку, вони ласкаво обнімалися і зверталися один до одного по імені - Валя і Вітя. Віталій розповів, що останні два роки після смерті першої дружини для нього були непростим періодом, але потім з"явилася Семенюк, і його життя перетворилося.

Також Валентина Петрівна повідомила нас, що про те, куди "молодожони" відправляться в медовий місяць, піклується син її майбутнього чоловіка.

"Все залишається, як є. Працювала і працюватиму. Політикою почну займатися, напевно, ще активніше, - підтвердила вона. - Я в житті всякого побачила, дуже настраждалася. Пережила втрату чоловіка (Валентина Семенюк - вдова, її перший чоловік помер в 1995 році), сама піднімала на ноги дітей. Але зараз я вірю тільки в хороше".

За словами нареченої, підготовкою до торжества займається її майбутній чоловік, а вона поки не знає, де проходитиме торжество. Але один із запрошених гостей вже признався, що святкувати весілля сімейство Семенюк - Самсоненко буде в ресторані в Кришталевому залі готелю "Київ", в самому центрі столиці, на вулиці Грушевського. Цей відомчий готель ВР, в двох кроках від самої будівлі парламенту, давно вважається місцем "тусовки" депутатів. Там своє 50-ліття святкував минулого року екс-спікер Володимир Литвин.

У самому готелі розповіли, що цей зал вміщає до 70 персон, і пригощання для однієї людини коштуватиме 300-400 гривень, але в цю вартість не входить спиртне, пише Сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Перші знімки Валентини Семенюк з нареченим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути