пʼятниця, 10 листопада 2017 11:37

Перші люди в Раді прогулюють засідання комітетів

Перші люди в Раді прогулюють засідання комітетів
Фото: dt.ua

Лідери фракцій "Батьківщини" Юлія Тимошенко, Радикальної партії Олег Ляшко, "Опозиційного блоку" Юрій Бойко ігнорують роботу в комітетах та не беруть участі в їхні засіданнях.

Про це заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, повідомляє прес-служба КВУ.

Зокрема, Бойко за три роки відвідав 1 із 60 засідань комітету у справах ветеранів і учасників АТО, Тимошенко була присутня на 4 із 37 засідань комітету з прав людини, Ляшко відвідав 28 із 68 засідань комітету з питань податкової та митної політики.

Голова фракції "Самопомочі" Олег Березюк був присутній на 59 із 79 засідань комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Лідер БПП у парламенті Артур Герасимов за 3 роки відвідав 74 із 91 засідання комітету з питань національної безпеки і оборони. Голова НФ Максим Бурбак був на 57 із 60 засідань комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коаліція хоче віддати "радикалам" антикорупційний комітет - Соболєв

Український парламент побив антирекорд за 2017 рік за відвідуванням. В середньому у жовтні на засіданнях були зареєстровані 318 народних депутатів із 422.

Зараз ви читаєте новину «Перші люди в Раді прогулюють засідання комітетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути