Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2008 14:31

Перестрілка між Балогою і Тимошенко вийшла за межі здорового глузду - Москаль

Народний депутата Геннадій Москаль (фракція "Наша Україна – Народна самооборона") вважає, що в Україні назріла необхідність перевиборів усіх місцевих рад.

Про це Г.Москаль казав під час прес-конференції в Луганську. При цьому він висловив упевненість, що такі вибори повинні проводитись на мажоритарній основі аж до міських рад. "Вибори до обласних рад повинні пройти за змішаною системою 50 на 50", - вважає Г.Москаль.

Він також відзначив, що Україні не підходить парламентсько-президентська форма правління. "Треба робити або парламентську республіку, або президентську, бо спільний варіант нікуди не годиться", - сказав Г.Москаль. За його словами, "в такій анархії і безладі, в яких ми живемо, потрібна сильна президентська влада". На його думку, "те що склалося в Україні і та перестрілка, яка відбувається між Секретаріатом Президента і прем`єр-міністром, вийшло за межі здорового глузду, і їй має бути покладено край. Це треба припинити". Він також упевнений, що така посада як глава Секретаріату Президента не є конституційною: "він повинен забезпечувати роботу Президента, а не коментувати ситуації", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Перестрілка між Балогою і Тимошенко вийшла за межі здорового глузду - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути