пʼятниця, 23 серпня 2013 21:08

Перекривати дороги для вищих чиновників - це безкультур'я, - Кравчук

Перекривати дороги для вищих чиновників - це безкультур'я, - Кравчук
Леонід Кравчук. Фото: obozrevatel.com

Екс-президент Леонід Кравчук вважає безкультур'ям затримки дорожнього руху заради пропуску кортежів українських чиновників.

Про це він заявив в ефірі hromadskeradio.org

"От коли, скажімо, їдуть чиновники, і за ними п'ять автомобілів, і зупиняють на 15 хвилин рух все - це безкультур'я. Це неповага до водіїв", - зазначив він.

"Прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, це ж чиновники. І скажемо ті, які мають статус охорони, і які їздять. Я не заперечую, що вони повинні їздити з супроводом. Тільки порядок супроводу - я бачив це, скажімо, у Франції - їдуть два мотоциклісти, доїжджають до перетину вулиць, зупиняють рух - проїхав президент чи хто там - і рух відновлюють ", - розповів екс-президент.

"У нас по-іншому. У нас за 10 хвилин, як він ще не поїхав, тільки голиться, вже говорять, що він їде. Міліція стоїть, і все зупинила. Люди стоять. Пішли б вони почули, що люди ті кажуть в автомобілях , ту "витончену російську словесність", яку вони до них застосовують, їм би стало моторошно ", - підсумував Кравчук

Зараз ви читаєте новину «Перекривати дороги для вищих чиновників - це безкультур'я, - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути