Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2010 13:53

Перед київськими лікарнями поставили завдання - 90% за Януковича

Перед київськими лікарнями поставили завдання - 90% за Януковича

Прем"єр Юлія Тимошенко заявила, що головним лікарям київських лікарень поставили завдання виписувати хворих, які не будуть голосувати за Віктора Януковича.

Про це вона заявила в ефірі програми "Кращий кандидат", яка транслювалася на трьох телеканалах - ICTV, Першому національному і 5 каналі.

"Мені зараз надзвичайно боляче дивитися, коли мер Києва (Леонід Черновецький) працює в одній команді з Януковичем, коли вони злилися в одному натхненному пориві", - сказала прем"єр.

"Я просто шокована була, коли мені телефонують головні лікарі київських лікарень і кажуть, що нам поставили завдання не лікувати, виписувати тих людей, які не будуть голосувати за Януковича", - заявила Тимошенко.

"У нас є така пані...як же її прізвище...Кільчицька - це просто якийсь недобрий дух Києва. Вона літає, літає по всім лікарням, залітає в палати хворих, бере у них чомусь ксерокопії паспортів і на період виборів у лікарнях лишають ксерокопії паспортів, а хворих виписують", - розповіла прем"єр.

"Виходить так, що людина йде, голосує там, де вона голосує, але залишається ксерокопія паспорту, по якій голосують на спеціальній дільниці в лікарні", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, "кожен головний лікар, кожен лікар попереджений, що якщо на цій спеціальній дільниці в лікарні не буде 90% за Януковича, то вони будуть всі після виборів звільнені".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Перед київськими лікарнями поставили завдання - 90% за Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути