понеділок, 09 липня 2012 22:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Перебуватимемо в лікарні біля Тимошенко аж до ранку" - Сочка

"Перебуватимемо в лікарні біля Тимошенко аж до ранку" - Сочка
На думку Сочки, цього разу може знову повторитися ситуація з застосуванням фізичної сили проти екс-прем'єра. Фото: facebook.com

Майже всі народні депутати від фракції "БЮТ-Батьківщина" нині знаходяться в Центральній клінічній лікарні №5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. Вони стерегтимуть Тимошенко від можливих правопорушень у лікарні всю ніч.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Олександр Сочка.

"Ми приїхали в лікарню, тому що сьогодні можуть бути застосовані проти Юлії Тимошенко протиправні дії, - говорить нардеп. - Згідно з Законом "Про статус народного депутата", це не просто наше право тут перебувати, це наш обов'язок. У разі, якщо виникає загроза або здійснюється правопорушення, ми повинні вжити всіх заходів для того, щоб його припинити".

На думку Сочки, цього разу може знову повторитися ситуація з застосуванням фізичної сили проти екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група "бютівців" приїхала підтримати Тимошенко в лікарню

"Розуміючи те, що проти Юлії Тимошенко як лідера опозиції ця влада здійснила вже не один неправомірний крок, підозрюємо, що так само, як уже був прецедент, коли проти неї було застосовано фізичну силу, на цей раз ситуація може повторитися. Ми певною мірою, можливо, намагаємося й владі допомогти не нагрубити", - зазначив депутат.

Він також додав, що наразі в лікувальному закладі все спокійно.

"Депутати знаходяться в приміщенні лікарні на поверсі, де розташована палата з Тимошенко. Практично вся фрація тут. Депутати перебувають у коридорі й поводять себе тихо, розуміючи, що це заклад, де знаходяться хворі люди. Сидітимемо в лікарні всю ніч аж до ранку", - сказав Сочка.

Зараз ви читаєте новину «"Перебуватимемо в лікарні біля Тимошенко аж до ранку" - Сочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути