субота, 19 червня 2010 16:46

Перебіжчики поповнять нову групу впливу в "Регіонах" - Карасьов

Перебіжчики поповнять нову групу впливу в "Регіонах" - Карасьов

Політолог Вадим Карасьов не виключає, що у Партії регіонів формуються нові групи вливу, до яких увійдуть перебіжчики з опозиції.

"Наразі коаліція перебуває у внутрішньо нестабільному стані. Але головне, що ПР починає трошки тріщати. Бізнес-інтереси розводять деякі групи у цій партії, формуються нові групи впливу. Дехто з молодих "регіоналів" вже націлився на посаду прем"єр-міністра і починає консолідовувати своїх прибічників не тільки всередині Партії регіонів - це якраз зробити вкрай важко, - а й за рахунок мігрантів із колишньої опозиції", - сказав Карасьов у коментарі Gazeta.ua.

"Починається перегрупування політичних сил, партійної структури. Очевидно підуть формування нових партії. Та ж сама партія Тігіпка. Чому б деяким коаліціонерам не спробувати себе у списках тих партій, які можуть отримати місце в майбутньому парламенті? От сьогодні починають на індивідуальному і груповому рівні шукати собі нові партійні криші", - припустив політолог.

Карасьов назвав перехід "нунсівців" до більшості наслідком розсипання НУНС.

"У стані розсипання довго перебувати неможиво. Потрібно робити якийсь вибір. Із Юлією Тимошенко вони (перебіжчики -ред.) не бачать перспектив. У самостійному плаванні теж.

Обирають коаліцію, бо вірять, що сьогодні інших варіантів для своїх особистих, політичних і економічних інтересів немає. Потрібно дбати про подальшу кар"єру", - зазначив Карасьов.

Політолог також не виключає , що і в подальшому коаліція поповнюватиметься перебіжчиками із опозиції. "Там є така негласна черга. Я думаю будуть, але у ПР наразі немає особливого наміру форсувати цей процес", -вважає Карасьов.

Нагадаємо, що 18 червня шестеро депутатів фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" перейшли до складу колації "Стабільність та реформи". До більшості увійшли Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Сергій Харовський і Віктор Шемчук.

Зараз ви читаєте новину «Перебіжчики поповнять нову групу впливу в "Регіонах" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути