пʼятниця, 14 жовтня 2011 12:50

Пенсіонери про марш УПА: "розстріляти треба цю фашистську мразь із автоматів"

Пенсіонери про марш УПА: "розстріляти треба цю фашистську мразь із автоматів"

Комуністи у центрі Києва збираються на протест проти Маршу УПА.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Наразі біля памятника Леніну на Бесарабській площі зібралися кілька десятків літніх людей.

Один із учасників акції, 63-річний киянин Олексій, член КПУ сказав: "Сьогодні день ОУН-УПА. Ми хочемо продемонструвати, що у Києві є достатній спротив пановам націоналістам. Зараз, коли населення України скоротилося на 15 мільйонів, стало ясно, що пішли не туди".

Інша учасниць акції розірвала перед пам'ятником Леніну на очах у журналістів плакат партії ВО "Свобода" із закликом підтримати Марш УПА.

"Розірвала, щоб усі бачили. Висловитися нам не дають, а так, хоч якесь задоволення. Подивіться, які гроші Тягнибок дозволяє собі витрачати - таких плакатів усюди наліпив. Вони усюди, як лишаї. Раз вже він у Львові зробив осине гніздо, нехай там собі і ходить маршами. Там вже школярі марширують із розрідженими мізками", - прокоментувала вона.

Інший мітингувальник каже: "Розстріляти треба цю фашистську мразь з автоматів. Бандерівці — це бандити, м'ясники. Фашизм був заборонений після Великої Вітчизняної, чому ж уряд їх підтримує?"

У свою чергу, 88-річна Євгенія Андріївна прийшла висловити протест проти капіталізму: "Я проти грабунку народу. Цей уряд мене обікрав. У 1994 президент Кравчук казав: складайте гроші, бо пропадуть. Я вклала 50 тисяч, які ми накопичили усієї родиною — хотіла купити синові квартиру. Через два роки я прийшла і мені сказали, що після перерахунку у мене залишилося 11 гривень 70 копійок. Ми стоїмо над прірвою. Треба подумати про дітей — що чекає їх попереду".

Тим часом, на виході з підземного переходу продають значки, магніти на холодильник та наліпки з фотографіями Сталіна, Дзержинського, Че Гевари, Фіделя Кастро. Весь товар — по 10 гривень. Також 10 гривень коштує брошура Анрі Барбюса "Сталін". Продавець каже, що найкраще купують значки зі Сталіним і з Че Геварою.

Мітинг комуністів заплановано на 13.30.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери про марш УПА: "розстріляти треба цю фашистську мразь із автоматів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути